4 augusti 2021
19:00

Motala AIF FK

Referat: Karlslunds IF FK - Motala AIF FK

Det blev en mållös historia mellan Karlslunds IF FK och Motala AIF i kvällens omgång av Division 2 Södra Svealand, men trots saknaden av mål så var det ändå en underhållande och het match.

Karlslund ställer upp med följande:
Rasmus Forsell
Konrad Gustafsson (ut '86) - Carl Ekstrand Hamrén - Helmer Andersson - Lukas Julher
Christer Lipovac - Dennis Koss - Tarik Resic (ut '77)
Jonathan Lundberg (ut '46) - Linus Lamu - Almin Masic

Avbytare:
Oscar Franck, Christopher Alp (in '86), Hugo Dicksen (U19), Pontus Hatula (in '46), Abdi Sabriye (in '77), Benjamin Ibrahimbegovic (U19), Malïk Mokédé (U19)

Det är Motala som börjar matchen bäst, är spelskickliga och aggressiva i presspelet. De kommer dock inte till några riktigt farliga lägen, utan Karlslunds defensiv är rätt vass. Efter en dryg halvtimme börjar Karlslund äta sig in i matchen och kommer till ett par bra skottlägen men även dessa blir inte riktigt farliga.

Den andra halvleken fortsätter ungefär som den första slutar. En jämn match mellan två skickliga lag som vill väldigt mycket. Sett till farliga chanser är det Karlslund som har de två farligaste, Linus Lamu med en lyftning i ribban efter fint spel dessförinnan och Helmer Andersson med en nick tätt över på en Almin Masic-hörna.

Matchen slutar 0-0 och bör ändå ses som ett rättvist resultat sett över 90 minuter plus tillägg. Plus i kanten till Karlslunds backlinje som åter gör en solid insats, och där Rasmus Forsell håller sin andra nolla för säsongen efter att inte behövt göra någon riktigt kvalificerad räddning på hela matchen utan stod rätt och som en säker sista utpost.

Karlslunds IF FK: Bilder från matchen
NA: Förre ÖSK-talangens omstart – poäng med mersmak mot gamla laget: "Känns som att komma hem"
NA: Karlslund lyckades inte vinna trots chanskavalkad

Nästa match för Karlslund är på söndag då vi åker till Norrköping för att möta Smedby AIS.